2014 | 2013 | 2015 |

2015

A Ságvárizmus hatodik éjszakája, avagy a név változhat az életérzés örök

Ez év szeptemberében egy új tanév kezdődött egy új iskolában. A régi névtábla (SZTE Ságvári Endre  Gyakorló Gimnázium) lekerült, és SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola felirat került a helyére. Ettől persze mi nagyon szomorúak lettünk, hisz nagyon sokunknak nagyon sok éve volt a Ságváriban. Nekem speciel 37! Viszont a Sá-Rá-n megnyugodtam. A lelátón zúgott a hajrá Ságvári és azóta is minden meccsen Ságvárit kiáltanak a gyermekeink. Szóval egy dolog a név és másik a szív illetve az életérzés ( A Ságvárizmus egy életérzés€ť). Azt nem lehet rendeletekkel eltörölni.

Ennek további tanújelét tehetjük meg ez év novemberének utolsó szombatján húsz órától az Ifjúsági Házban (2015.11.28), a Ságvárizmus VI. éjszakáján.

Mivel nem szeretnénk, ha a megszokás rabjainak tartanátok bennünket szervezőket, az idén is változtatunk egy kicsit a programon.

Ezúttal D. J. Alma (Mátrai Robi) kezdi a bulit és zenél Nektek két órán át. Őt az élőzene €žnagyjai,€ť a Ruhr-vidéki Málnák követik egy órán keresztül. (Tartok tőle, most sem ússzátok meg, hogy beszálljak vokálozni, igaz egy profi énekessel is erősítenek a fiúk, hisz befűzték a Fizika szakos fiatal kollégánkat, Szélpál Szilveszter operaénekest is, ellensúlyozandó azén repedtfazék hangomat)

Az est csúcspontjaként az egész bulisorozat társ ötletgazdája, D. J. Dominique (Várkonyi Attila) az ország egyik legkedveltebb, legismertebb lemezlovasa €žhúzza a talpalávalót 23 órától éjjel egyig, majd Ő átmegy a €žNumber 1€ť-ba, ahol a show és a buli folytatódik Ságváris after party néven.

Ez az emeleti program. A földszinten a már jól bevált Wake up little Susie nevű alakulat zenél bő  három órát a nosztalgikus számok kedvelőinek. A név két gitárost, Csigér Pistát és dán barátját, Niels Otto Pedersent takarja. És most figyeljetek! Egykori tanítványom, jelenlegi kolléganőm ötletére kinyittatunk két, úgynevezett csendes szobát, ahol az egymást rég nem látott barátok gyertyafény és némi folyadékpótlásra alkalmas ital mellett beszélgethetnek az est folyamán.

A belépők megvásárlásával továbbra is a Ságvárizmust erősíthetitek, lévén abból az alapítványon keresztül a nehezebb sorsú tanítványaink sítábori részvételét támogatjuk.

Mivel a májusi akciónk során jó páran, bár befizettétek, nem vettétek át a €ž"Ságvári ad infinitum"€ť feliratú kitűzőt, vagy nem írta alá a vásárlást, és ezzel a közösségvállalást tanúsító naplót, ennek pótlására is lesz lehetőség. Mi több a közel kétszáz megmaradt kitűzőt is meg lehet vásárolni.

Büfé mindkét szinten üzemel, egyszóval minden a jó szórakozásotokat biztosítja.

Mutassuk meg, hogy tudunk egymásnak és az életérzésünknek örülni.

Várunk, várlak Benneteket:   Barok István

Az alapítvány pontos neve:  Szegedi Ságvári Gimnáziumért Alapítvány
Címe: 6722 Szeged Szentháromság u. 2.
Adószám: 19082772-2-06
Bankszámlaszám: CitiBank 10800014-20000005-01884758


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére


Adó 1%

Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassák iskolánk alapítványát!
A szervezet neve: Szegedi Ságvári Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 19082772-2-06


Órarend

SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola órarendje 2021/2022 tanév

Öregdiák oldal
Regisztálók száma: 2426


Tanár oldalak


Legfrissebb bejegyzések:
2015-11-06
2015
 | részletek
A Ságvárizmus hatodik éjszakája, avagy a név változhat az életérzés örök Ez év szeptemberében egy új tanév kezdődött egy új iskolában. A régi névtábla (SZTE Ságvári Endre  Gyakorló...
2014-11-11
2014
 | részletek
Barátaim, egykori tanítványaink, tanítványaim, Ságváristák! Nem tudom lehet-e sorozatnak, hagyománynak, hagyományosnak nevezni egy olyan rendezvényt, amire ötödször kerül sor. Minden esetre,...
2014-10-08
2015
 | részletek
A sítábor   Az ötödik napon már ezt  is...
»» minden bejegyzés
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Ságvári Gimnázium 2009.