Tankönyvrendelés

 Tisztelt Szülők!

A tankönyvrendelés rendszere idén gyökeresen átalakult, aminek az egyik következménye, hogy a hivatalos rendelési rendszerben az iskola vagy csak ingyenesen, vagy csak fizetősen tudta megrendelni a kért tankönyveket. Az ingyenesek által kért fizetős tankönyvek megrendeléséről a szülőnek kell gondoskodni. (A tankönyvek listája az e-ellenőrzőben a tankönyvrendelés menüpontból letölthető.) Aki ezt még nem tette volna meg, akkor minél hamarabb pótolja! Ennek módja a következő:

Egy webes felület áll a rendelkezésre, melynek címe webshop.kello.hu. Ez egy webáruház, ahol először regisztrálni kell. Az ott kapott utasításokat követve be kell lépni a rendszerbe. Ki kell választani a számlázási címet, kitölteni, majd elmenteni. Ezután ezt újra ki kell választani, és aktiválni szükséges. Ezután a keresőbe kell beírni azoknak a könyveknek a kiadói kódját(egyszerre csak egyet, pl.NT-16133), amit szeretne megvenni, majd ezeket a kosárba kell tenni. Amikor az összes könyv összegyűlt, akkor le kell zárni a vásárlást, és ki kell tölteni a vásárláshoz szükséges adatokat. A könyvek átvételénél válassza a személyes átvételt, és válassza ki a szegedi boltot, ahol a könyveket iskolai áron, minden felár nélkül át lehet venni. A könyvek megérkezéséről a megadott email címre fog értesítést kapni. A megrendelést minél hamarabb célszerű megtenni! Ezen a felületen azok is rendelhetnek, akik eddig nem adtak le rendelést!

Ha bármi probléma adódik, akkor a toth@gyakg.u-szeged.hu címen Tóth Károly tankönyvfelelőstől lehet érdeklődni.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére


Adó 1%

Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassák iskolánk alapítványát!
A szervezet neve: Szegedi Ságvári Gimnáziumért Alapítvány
Adószám: 19082772-2-06


Órarend

SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola órarendje 2021/2022 tanév

Öregdiák oldal
Regisztálók száma: 2426


Tanár oldalak


Legfrissebb bejegyzések:
2015-11-06
2015
 | részletek
A Ságvárizmus hatodik éjszakája, avagy a név változhat az életérzés örök Ez év szeptemberében egy új tanév kezdődött egy új iskolában. A régi névtábla (SZTE Ságvári Endre  Gyakorló...
2014-11-11
2014
 | részletek
Barátaim, egykori tanítványaink, tanítványaim, Ságváristák! Nem tudom lehet-e sorozatnak, hagyománynak, hagyományosnak nevezni egy olyan rendezvényt, amire ötödször kerül sor. Minden esetre,...
2014-10-08
2015
 | részletek
A sítábor   Az ötödik napon már ezt  is...
»» minden bejegyzés
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Ságvári Gimnázium 2009.