vissza | nyomtatás

TÁMOP 3.1.5

A projekt megnevezése:  

TÁMOP-3.1.5-09/A-2-2010-0186 – Mentorképzés a SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumban  

Kedvezményezett neve és elérhetősége: 

SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium6722 Szeged, Szentháromság u. 2.Telefon/fax: +36-62/544-350E-mail: iskola@gyakg.u-szeged.hu Web: http://www.gyakg.u-szeged.hu   

A projekt rövid bemutatása: 

Projektidőszak: 2010. július 1. – 2012. augusztus 31.Az Európai Unió támogatása és az Európai Szociális Alap társfinanszírozása révén a Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium pedagógusai idén az iskolapad másik oldalán kezdték a tanévet.A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében kiírt konstrukcióra benyújtott pályázat során ugyanis az intézmény 14 914 865 Ft vissza nem térítendő támogatás igénybevételére jogosult. Ezt az összeget a kedvezményezetett az iskola a pedagógusainak képzésére fordítja, ezzel is elősegítve az intézményben történő oktatás színvonalának és minőségének javítását.

A 2010. július 1-vel induló projekt keretében 4 pedagógusnak nyílik tehát lehetősége az általuk kiválasztott 4 féléves képzés során frissíteni tudását, bővíteni ismereteit. A képzés sikeres elvégzése érdekében a pedagógusok munkaidő-kedvezményben részesülnek, ez idő alatt helyettesítő tanárok segítik munkájukat. Tanulmányaik elvégzésének segítésére laptopok is beszerzésre kerültek a projekt keretében, melyek a későbbiekben az oktatás során is segítik munkájukat.

 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Közreműködő Szervezetek

 

ESZA

 

NFU